ASA BANKA

Ostvarite dodatne benefite kupujući u Knjižarama SVJETLOST

Back to School sezona 2023/24 svim korisnicima VIZA kartica ASA Banke omogućit će popust na ukupan račun.

Popust u visini od 10% ostvaruje se na kompletan školski asortiman, izuzev na udžbenike i radne sveske. Kampanja koju Knjižare SVJETLOST realizuju u saradnji sa ASA Bankom traje u periodu od 15.08. do 15.09.2023. godine.

Osim redovne Back to School sezone koja svim kupcima omogućava kupovinu školskog pribora sniženog i do 50%, plaćanje VISA karticama ASA Banke osigurat će i dodatnih 10% popusta na ukupan račun.

Mi zaista želimo biti Vaš prvi, pravi izbor!
Vaša Svjetlostkomerc

UNICREDIT

Knjižare SVJETLOST u saradnji sa Unicredit Bankom već godinama realizuju Back to School sezonu i time kupcima pružaju olakšice pri opremanju školaraca za novu školsku godinu.

Ove godine svi korisnicima Unicredit Mastercard kartica, u svih 18 Knjižara SVJETLOST, ostvariti će 10% popust na komplatan školski asortiman.

Popust se obračunava i na već snižene cijene. Kombinacija BTS akcije Knjižara SVJETLOST, koja podrazumijeva i do 50% niže cijene školskog pribora, te popust od dodatnih 10% koji kupci ostvarauju plaćanjem Unicredit Mastercard karticama, učinit će pripremu školaraca za novu školsku godinu, znatno lakšom i nadasve ljepšom. 

Za sretne nove školske početke.

Vaša Svjetlostkomerc