Knjižara SVJETLOST u Mostaru

„SVJETLOSTKOMERC“ d.d. Sarajevo otvorio je novu knjižaru u Mostaru. To je ujedno naš 19-i po redu maloprodajni objekat.

“Nakon Visokog i Tešnja, na red je došao i Mostar. Uvjereni smo da ćemo bogatom ponudom, i u ovom bosanskohercegovačkom gradu, opravdati status lidera na tržištu. Priredili smo niz povoljnosti za sve naše kupce, koji će svjetske brendove, koje „SVJETLOSTKOMERC“ d.d. zastupa, moći kupiti po znatno povoljnijim uslovima. Cjelokupni asortiman “DUKI DASO” za 20% do 50% nižim cijenama, a naši najmlađi kupci uživat će popust na pernice i ruksake u iznosu od 20%-30%. Naglašavamo da se u našim knjižarama može vršiti kupovina sa odgođenim plaćanjem. Na taj način omogućit ćemo našim kupcima, da uz ovu znatnu olakšicu, dođu do kvalitetnih knjiga, sveski i ostalog školskog pribora”, izjavio je Madžid Avdagić direktor „SVJETLOSTKOMERC“ d.d. Sarajevo.

Sa tradicijom dužom od 70 godina Knjižare „SVJETLOST“ su sinonim za knjižarstvo i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala.

„SVJETLOSTKOMERC“ d.d. raspolaže sa više od 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora, od čega je preko 6.000 kvadratnih metara na najatraktivnijem mjestu u Sarajevu.

„SVJETLOSTKOMERC“ ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevatnim inostranim i domaćim izdavačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brandove kao što su Staedtler, Junior, Double A, Cassa, Walker, Duki Daso, Miquelrius, itd.

Nova Knjižara „SVJETLOST“ u Mostaru nalazi se u ulici  Braće Fejića, na broju 52.

Naše ljubazne kolege raduju se Vašoj posjeti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *