Duki Daso

“DUKI DASO” prateći modni trend s iskusnim radnim timom uspio je doći do vrha u svom području kao proizvođač tašni i prodaja ostalih modnih dodataka. Spajanjem vrhunskog dizajna i kvalitete, te zadovoljavanjem potreba potrošača, uspjeli su stvoriti prepoznatljive proizvode koji su istinska ljubav svake žene.

Danas DUKI DASO uspješno zadržava svoj konkurentski položaj kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu, što je posljedica kvalitete proizvoda, a dokaz tome je i široka potražnja za proizvodima. Ova tvrtka je više orijentirana na izvoz, gdje se 60% prometa ostvaruje izvozom, a 40% domaćim tržištem. O stranom tržištu ova marka je prisutna u Grčkoj, Cipru, Kosovu, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Albaniji, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Slovačkoj, Moldaviji, Rusiji, Češkoj Republici, Velikoj Britaniji, Belgiji, Švedskoj, Mađarskoj, Švicarskoj.

Tržište modne industrije pokazalo se vrlo konkurentnim tijekom godina i jedino je kvaliteta koju nude najbolji ostala na vrhu. Posjedovanjem najboljih karakteristika i pružanjem kvalitetnih proizvoda na tržištu u Makedoniji i inozemstvu, DUKI DASO je uključen u asortiman najinovativnijih tvrtki u svojoj industriji. Glavni prioritet tvrtke DUKI DASO je zadovoljstvo krajnjeg potrošača, kroz kontinuirano ulaganje u opremu za proizvodnju vrećica koje su ponuđene s najvišom kvalitetom i sigurnošću u njihovoj eksploataciji. Danas DUKI DASO uspješno održava svoj konkurentski položaj i na domaćem i na inozemnom tržištu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *